Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato tien keer uitverkocht

Shownieuws

Marco Borsato staat dit najaar 10 keer in een uitverkocht Gelredome in Arnhem. De kaarten voor de 6 extra concerten, die zaterdag werden aangekondigd, zijn op.

Marco Borsato staat dit najaar tien keer in een uitverkocht Gelredome in Arnhem. Zaterdag werden zes extra concerten aangekondigd. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht. De zanger was 'volkomen beduusd' toen hij dit hoorde. "Je hoopt dat je een show uit zal verkopen, misschien wel twee. Maar hier durfde ik niet van te dromen, dit is onvoorstelbaar", laat Borsato weten.

Dit weekeinde raakten internetlijnen overbelast, konden telefoonlijnen de drukte niet aan winkeliers geen kaartjes meer uitdraaien, meldt het persbericht van The Entertainment Group. Elke minuut werden tweeduizend kaarten verkocht.

De nieuwe concertreeks Symphonica in Rosso, waarin de zanger met een veertigkoppig orkest speelt, vindt plaats tussen 20 oktober en 4 november. Het zijn de eerste grote optredens van de zanger sinds twee jaar. Toen was hij de eerste artiest die de Rotterdamse Kuip zes keer uitverkocht kreeg. De zanger, die momenteel zijn tiende nummer 1-hit heeft met 'Rood', heeft alle bezoekers gevraagd rode kleding of accenten te dragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen