Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bedenker Spider-Man zoekt nieuwe superheld

Shownieuws

De bedenker van Spider-Man zoekt een nieuwe superheld. In de realityshow 'Who wants to be a superhero' gaan elf potentiële helden de strijd met elkaar aan.

(Novum/AP) - De bedenker van Spider-Man en de The Incredible Hulk is op zoek naar een nieuwe superheld. Met de realityshow 'Who wants to be a superhero' hoopt de 83-jarige Stan Lee zijn nieuwe held te vinden. Volgens hem is het programma zo vernieuwend, dat het voor een hoop ophef gaat zorgen.

Uit tweehonderd aanmeldingen zijn elf potentiële superhelden gekozen die in de show de strijd met elkaar aangaan. De winnaar wordt de heldhaftige hoofdpersoon in het nieuwe stripboek van Lee. Het programma wordt vanaf eind juli uitgezonden op het Amerikaanse Sci-Fi Channel.

De Amerikaanse schrijver en striptekenaar Lee is een legende in de wereld van de striptekening. Door zijn creaties groeide de kleine uitgeverij Marvel Comics uit tot een internationaal multimediaconcern. Behalve voor Spider-Man en de Hulk is het bedrijf verantwoordelijk voor creatie van de superhelden en hun vijanden uit de Fantastic Four, Daredevil en X-Men.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen