Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion begrijpt werkende moeders

Shownieuws

Céline Dion weet wat het is om een werkende moeder te zijn. Vier tot vijf keer per week moet ze aan haar zoontje uitleggen waarom ze hem steeds achterlaat.

(Novum/AP) - Céline Dion weet wat het is om een werkende moeder te zijn. Vier tot vijf keer per week moet ze aan haar zoontje uitleggen waarom ze hem steeds achterlaat. "Ik zing zo snel ik kan en ik bel je", stelt ze de 5-jarige René-Charles dan gerust.

In 2003 tekende Dion een miljoenencontract bij Caesars Palace in Las Vegas, waar ze sindsdien een eigen show heeft. Volgend jaar loopt het contract af en kan de Frans-Canadese zangeres weer aan een 'gewoon leven' beginnen. "Ik kan niet wachten tot ik mijn zoon 's ochtends naar school kan brengen en me niet druk hoef te maken om mijn stem."

Ook willen de 38-jarige Céline en haar man Réne Angélil graag een tweede kind. Omdat Dion niet op natuurlijke wijze zwanger kan worden, heeft ze in een vruchtbaarheidskliniek in New York een embryo laten invriezen dat ze overhield aan haar eerste poging een kind te krijgen. "Als het niet lukt om weer zwanger te raken, is dat de wil van God", relativeert de zangeres. "Het is al een zege dat ik één kind heb." René-Charles kwam via ivf ter wereld.

De zoon van Dion is geen fan van haar muziek, maar een echte hardrockliefhebber. Daarom en omdat ze het zo mooi vindt, heeft ze nog nooit zijn haar geknipt. "Het komt nu tot halverwege zijn rug", vertelt ze. "Ik vraag wel eens of ik er stukje moet afknippen, maar dat wil hij zelf ook niet. Als hij er klaar voor is, hoor ik het wel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen