Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De 'mol' blijft nog een week onbekend

Shownieuws

De ontknoping van het spelprogramma 'Wie is de mol?' is een week later dan aanvankelijk was aangekondigd. Dat bleek vrijdag aan het einde van de uitzending.

De ontknoping van het Avro-spelprogramma 'Wie... is de mol?' is een week later dan aanvankelijk was aangekondigd. Dat bleek vrijdag aan het einde van de uitzending, toen presentator Karel van de Graaf zei: "Mijn uitspraak is over zeven dagen." Het decor van de laatste scène werd gevormd door een Argentijnse rechtszaal. Van de Graaf voegde eraan toe dat in zijn programma niets is wat het lijkt.

Voor het tweede jaar is het televisiespel gevuld met bekende Nederlanders, zoals acteur Geert Hoes en cabaretier Richard Groenendijk. De tien kandidaten voeren opdrachten uit. Een van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van opdrachten te saboteren. De opnamen vonden een paar maanden geleden plaats in Argentinië.

Volgende week wordt niet alleen de mol bekend, maar ook de winnaar. De winnaar is degene die de saboteur ontmaskert. Hij of zij gaat naar huis met meer dan 24 duizend euro.

De drie overgebleven kandidaten zijn: de 41-jarige televisiepresentator Roderick Veelo, de 32–jarige journaliste Milouska Meulens en de vorige maand overleden actrice Frédérique Huydts. Op verzoek van Huydts familie en als eerbetoon wordt de serie volgens schema uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen