Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Ritchie probeert aan te komen

Shownieuws

Nicole Ritchie geeft toe dat ze te dun is en ze in behandeling is om aan te komen. "Ik ben niet gelukkig met hoe ik er nu uitzie en wil er echt iets aan doen."

(Novum/AP) - Nicole Ritchie geeft toe dat ze te dun is. Al maanden speculeren media wereldwijd over haar drastische gewichtsverlies. Een eetstoornis leek de enige verklaring, maar zover wil Ritchie niet gaan. In een interview in de juni-editie van het Amerikaanse blad Vanity Fair wijt ze haar graatmagere gelaat vooral aan stress en de breuk met ex-verloofde Adam Goldstein, eind vorig jaar.

"Het is op een heel vervelende manier uit gegaan en dat vreet me van binnen op", zegt de 24-jarige dochter van zanger Lionel Ritchie. "Ook van stress raak ik mijn eetlust kwijt, maar ik dwing mezelf wel te eten, hoor. Ik heb geprobeerd aan te komen door burrito's te eten, maar dat werkte niet. Nu loop ik bij een diëtist en een dokter om aan te komen."

Ritchie erkent dat ze een allesbehalve gezond eetpatroon heeft – ze zegt vooral zout, kaas en vette snacks te eten - en dat ze een slecht voorbeeld is voor jonge meisjes. "Ik ben nu te dun en hoop dat jonge meisje niet denken dat ze er ook zo uit moeten zien. Ik besef dat ik er echt iets aan moet doen. Ik ben niet gelukkig met hoe er nu uitzie."

De één meter 55 lange Nicole was aanzienlijk zwaarder toen in 2002 met Paris Hilton te zien was in de realityshow The Simple Life. Hoeveel ze momenteel weegt, weet ze naar eigen zeggen niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen