Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Posh en Becks veilen spullen voor Unicef

Shownieuws

De Beckhams geven een groot feest als aftrap van het WK voetbal. Op 21 mei veilen Posh en Becks dure spullen op hun landgoed in het Engelse Sawbridgeworth.

De Beckhams geven een groot feest als aftrap van het WK voetbal. Op 21 mei veilen de 31-jarige aanvoerder van het Engelse nationale elftal en de 32-jarige ex-Spice Girl dure spullen op hun landgoed in het zuidelijke Engelse plaatsje Sawbridgeworth. De opbrengst gaat naar Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Posh en Becks veilen onder meer een diamanten halsketting met een waarde van ongeveer anderhalf miljoen euro en een Bentley uit een gelimiteerde editie van bijna 450 duizend euro. Bij elkaar worden goederen met een waarde van bijna drie miljoen euro geveild.

Het sterrenkoppel verwacht ongeveer vierhonderd gasten, onder wie prins Charles, Elton John, Tom Cruise en het Engelse nationale elftal. De televisiekok Gordon Ramsay verzorgt het voedsel en Robbie Williams zingt een duet met James Brown. Het wereldkampioenschap voetbal begint op 9 juni in Duitsland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen