Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje zit niet bij de pakken neer

Shownieuws

Floortje is niet teleurgesteld nu bekend is dat Sony haar geen contract aanbiedt. De 22-jarige Idols-finaliste gaat vol goede moed verder met haar carrière.

Floortje zit niet bij de pakken neer

Zangeres Floortje is niet teleurgesteld nu bekend is geworden dat Sony BMG haar geen contract aanbiedt. De 22-jarige Idols-finaliste gaat vol goede moed verder met haar carrière. "Floortje weet zeker dat ze ergens anders wel aan de bak zal komen. Wij gaan eerst met haar zoeken naar een goede componist en muzikanten om een single op te nemen. De platenmaatschappijen komen daarna vanzelf wel", zegt Hans van der Veen vrijdag namens het management van de zangeres.

Volgens haar management is het geen probleem als het wat langer duurt voordat Floortje een cd uitbrengt. "Als je Idols wint, moet je direct met een plaat komen. Maar als tweede heb je de tijd om er rustig aan te werken", zegt Van der Veen.

De komende periode is Floortje druk met optredens. Aan het einde van de maand is ze te gast bij Gordon, Gerard Joling en Rene Froger tijdens hun 'Toppers in concert'. Daarnaast moet de zangeres Raffaëla bij optredens vervangen, nu de Idols-winnares vanwege bekkeninstabiliteit op doktersadvies drie maanden rust houdt. Floortje heeft hierover gemengde gevoelens. Van der Veen: "Het is voor haar een goede kans, maar ze was wel geschokt toen ze het slechte nieuws over haar vriendin Raffaëla hoorde."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen