Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond wil geen soapie zijn

Shownieuws

Lieke van Lexmond wil geen soapie worden genoemd. "Ik schaar me daar niet onder. Alsof ik me niet op mijn vak zou concentreren en niet keihard werk."

Lieke van Lexmond wil geen soapie worden genoemd. "Ik schaar me daar niet onder", zegt de 24-jarige actrice uit 'Goede tijden, slechte tijden' (GTST) deze week in Veronica Magazine. "Alsof ik me niet op mijn vak zou concentreren en niet keihard werk."

Van Lexmond vindt dat het vak van soapactrice wordt ondergewaardeerd. Voor GTST wordt in twintig minuten een scène opgenomen. Daarvoor trekken andere programmamakers een dag uit, weet de actrice. "Daar kun je natuurlijk over zeggen wat je wilt, maar doe het maar eens. Gelukkig hoor ik juist vaak dat ik word gewaardeerd om mijn spel. Ik voel me dus ook helemaal niet minder."

Op haar zestiende debuteerde Lieke in de televisieserie Goudkust. In 'Goede tijden, slechte tijden' speelt ze de rol van Charlie. Onlangs was Van Lexmond een van de kandidaten in het televisieprogramma 'Dancing with the stars'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen