Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grad Damen vindt steun bij Rachel Hazes

Shownieuws

Grad Damen voelt zich gesterkt door de steun van Rachel Hazes. "Rachel is een echt mens. Ze is een vrouw die me alles gunt", zegt de 23-jarige volkszanger.

Grad Damen voelt zich gesterkt door de steun van Rachel Hazes. In een tijd dat de Brabantse volkszanger het moeilijk had, was de weduwe van André Hazes een van de mensen die achter hem is blijven staan. "Rachel is een echt mens. Ze is een vrouw die me alles gunt. Dat is heel fijn", vertelt Grad aan Novum Nieuws.

De 23-jarige zanger heeft ervaren dat zijn bekendheid niet alleen positieve kanten heeft. "Er zijn in de afgelopen jaren heel veel mensen geweest die op mijn succes wilden meeliften. Rachel is een van de weinige vrienden die zijn overgebleven."

Damen werd maandag verrast met een feestje ter ere van zijn nieuwe cd. In Breda kreeg hij het eerste exemplaar van 'Zomaar' van Rachel. Damen ziet zijn zesde album als het beste tot nu toe. "Het is terug naar de stijl waarmee ik populair ben geworden onder de volksmensen, maar dan op een volwassen manier. De productie en promotie zijn beter dan bij mijn vorige cd's."

Grad had een goede band met André Hazes. De in 2004 overleden Amsterdamse volksartiest zong in 2002 op de bruiloft van Grad en zijn Daniëlle. In september was Damen een van de artiesten die optrad tijdens het herdenkingsconcert voor Hazes in Ahoy' Rotterdam. Het nieuwe album van de Brabanste volkszanger is net als zijn twee voorgaande cd's geproduceerd door John van de Ven, de vaste producer van André Hazes.

Het album 'Zomaar' ligt sinds vrijdag in de winkel. De eerste single 'Vanavond' bereikte vrijdag in zijn vijfde week de negentiende plaats in de Mega top 100. Behalve van zijn muziek is Damen sinds kort bekend van zijn eigen reallifesoap Helemaal Grad. De show is sinds vorige maand te zien op SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen