Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Richards en Locklear geen vriendinnen meer

Shownieuws

De vriendschap tussen Denise Richards en Heather Locklear is voorbij. Twee weken geleden werd Richards zoenend gespot met Richie Sambora, de ex van Locklear.

(Novum/AP) - De vriendschap tussen Denise Richards en Heather Locklear is voorbij, vertelt Richards aan het Amerikaanse tijdschrift People. Twee weken geleden werd de actrice gezien toen ze hand in hand liep met Locklears ex-man Richie Sambora. Er verschenen foto's van het zoenende stel in verschillende Amerikaanse media.

Volgens de 35-jarige Richards was het niet haar bedoeling een rel te veroorzaken, 'vooral niet omdat ik midden in een scheiding zit'. De foto's verschenen twee dagen nadat een rechter het verzoek van de actrice om een straatverbod voor ex-man Charlie Sheen inwilligde. Volgens de voormalige Bondgirl heeft Sheen haar met de dood bedreigd.

Ook de scheiding tussen de 46-jarige Richie Sambora en Heather Locklear verloopt niet zonder slag of stoot. Ze zijn verwikkeld in een voogdijkwestie over hun dochter. De actrice, die eerder was getrouwd met Mötley Crue-drummer Tommy Lee, wil de voogdij niet delen. Vorig jaar zetten de twee na elf jaar een punt achter hun huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen