Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling bemoeit zich niet met ruzie Gordon

Shownieuws

Gerard Joling houdt zich afzijdig van het conflict tussen Gordon en fotograaf Joop van Tellingen. De zanger trekt geen partij voor zijn vriend Gordon.

Gerard Joling bemoeit zich niet met de ruzie tussen Gordon en showbizzfotograaf Joop van Tellingen. "Als hij iets slechts over Joop wil zeggen of schrijven: prima, dat is zijn goed recht. Maar wie kaatst, kan de bal verwachten", zegt Joling over zijn collega. Zelf probeert de zanger ruzie te vermijden, zegt hij tegen Novum Nieuws. "Ik heb daar geen zin meer in. We leven in een klein land; je komt elkaar altijd weer tegen."

Eind deze maand staat Joling met Gordon en Rene Froger drie avonden in de Amsterdam ArenA met 'Toppers in concert'. Diverse gasten maken daar hun opwachting, onder wie Luv' en Idols-winnares Raffaëla. Joling is druk met de voorbereidingen. "We gebruiken ongeveer tachtig liedjes, waar je kleine stukjes van hoort in verschillende medleys. Ga er maar aan staan om al die nummers onder de knie te krijgen."

Joling gaat in het najaar met Nance het programma 'Sterren dansen op het ijs' presenteren. In de show worden bekende Nederlanders gekoppeld aan een professionele ijsdanser van 'Holiday on ice', met wie ze elke week een kür schaatsen. Na het oordeel van een jury kan de kijker beslissen wie moet afvallen. Onder anderen zanger Jody Bernall, ex-Idol Maud en marathonschaatser Erik Hulzebosch doen daaraan mee.

Joling danste zelf eind jaren negentig in 'Holiday on ice'. Hij waarschuwt de deelnemers aan 'Sterren dansen op het ijs' dat ze het niet te licht moeten opvatten. "Als je voor de eerste keer een pirouette doet, dan lopen de stukken snot uit je neus. De BN'ers die meedoen, moeten beseffen dat het niet niks is. Ze zullen echt een paar maanden hard moeten trainen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen