Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nada van Nie houdt van de underdog

Shownieuws

Nada van Nie heeft een zwak voor mensen die het niet makkelijk hebben. "Ik hou van mensen die harder moeten trekken, die niet alles simpel op hun bord krijgen."

Nada van Nie heeft een zwak voor mensen die het niet gemakkelijk hebben. "Ik houd van mensen die iets harder moeten trekken. Mensen die niet alles heel simpel op hun bord krijgen", zegt de 39-jarige presentatrice donderdag tegen Novum Nieuws. Dit is echter niet de reden dat ze voor haar van oorsprong Surinaamse echtgenoot Bryan Roy viel. "Mensen zeggen wel eens tegen me: jij valt op zwarte mannen. Maar dat is niet zo. Ik val niet op een type, ik val op een persoon."

Woensdag begint bij SBS 6 het nieuwe programma van Nada van Nie, Hartenjagers. In deze show spelen kinderen cupido voor hun alleenstaande vader of moeder. Uit een groep potentiële partners kiezen de kinderen twee kandidaten. Deze trekken om beurten een dag met het gezin op. Uiteindelijk bepalen de kinderen welke van de twee deelnemers nog een keer met hun vader of moeder mag afspreken. Van Nie denkt dat het programma succesvol kan worden. "Als ik het zie, word ik er blij van. Het is een heel warm programma, omdat kinderen hun hart laten spreken."

Hartenjagers speelt volgens Nada van Nie in op een behoefte. "Heel veel mensen zijn alleen. Het is ook moeilijk in deze drukke tijd om een partner te vinden. En al helemaal als je kinderen hebt." De presentatrice zou zelf de keuze voor een nieuwe partner echter nooit aan haar kinderen overlaten. "Ik vind het toch wel heel belangrijk dat er een bepaalde, ook wel seksuele aantrekkingskracht is. Dat kun je alleen maar zelf beoordelen."

Nada van Nie is getrouwd met ex-profvoetballer Bryan Roy. Samen hebben ze twee kinderen. Na een verblijf in diverse landen vanwege de voetbalcarrière van de 36-jarige Roy keerde het gezin in 2001 terug naar Nederland. De laatste jaren houdt Nada van Nie zich bezig met het bedenken en presenteren van televisieprogramma's, waaronder de show 'Mijn leven als voetbalvrouw'. Op dit moment is ze een van de presentatoren van het dagelijkse entertainmentprogramma Shownieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen