Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael niet vervolgd voor aanrijding

Shownieuws

George Michael hoeft zich niet voor de rechter te verantwoorden voor een aanrijding in het centrum van Londen.

George Michael hoeft zich niet voor de rechter te verantwoorden voor een aanrijding in het centrum van Londen. Dat meldt de website Yahoo. De 42-jarige zanger ramde in april met zijn Range Rover drie geparkeerde auto's en reed daarna weg zonder de eigenaren in te lichten.

De dag na het incident meldde melde de zanger zich via een woordvoerder hij de politie. Dat heeft de politie gemeld. Op paaszondag werd de voormalige zanger van Wham! gehoord over de zaak op een politiebureau in Noord-Londen. Donderdag maakte justitie bekend geen stappen tegen Michael te ondernemen. Het is niet bekend of de politie hem onschuldig acht, of dat de zanger de schade vergoed heeft.

In maart werd George Michael gearresteerd op verdenking van drugsbezit. De politie pakte de zanger op nadat een voorbijganger hem bij Hyde Park in Londen ineengezakt over het stuur van zijn auto had zien liggen. Dinsdag maakte concertorganisator Mojo bekend dat hij op donderdag 2 november voor het eerst in achttien jaar weer een concert geeft in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen