Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Treble-lid Niña wil geen relatie

Shownieuws

Treble-lid Niña van Dijk heeft geen behoefte aan een relatie. "De lust is er zeker", vertelt Niña over het andere geslacht. Zij kijkt haar ogen uit.

Treble-lid Niña van Dijk heeft geen behoefte aan een relatie. Dat zegt de 20-jarige trommelaarster deze week in de Gay Krant. "De lust is er zeker", vertelt Niña over het andere geslacht. Zij kijkt haar ogen uit. "Voorlopig wil ik mijn vrijheid behouden, zodat ik, als ik wil, lekker gek kan doen en voor de volle honderd procent op een plek kan zijn waar ik op dat moment ben, zonder me steeds gebonden te hoeven voelen."

Ook vertelt Niña van flirten te houden. "Ik denk zelfs dat ik dat belangrijk zal blijven vinden, ook binnen een duurzame relatie. Als je elkaar niet zo nu en dan verleidt, gaat de aardigheid eraf."

Over een jaar of tien wil de zangeres een man en kinderen. "Tot die tijd mogen er wel de nodige vriendjes voorbij komen, hoor."

Treble doet mee aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Athene, op 18 mei. Als het trommeltrio bij de beste tien eindigt, mag het twee dagen later meedoen aan de finale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen