Kies je favoriete radiostation

Dossiers

dEUS is blij met terugkeer oude bandleden

Shownieuws

Tom Barman is blij dat sommige oud-leden van dEUS terugkeren. Zo is op het laatste album de tien jaar geleden vertrokken Stef Kamil Carlens weer van de partij.

Tom Barman is blij dat sommige oud-leden van dEUS terugkeren bij zijn band. Zo is op het laatste album Pocket Revolution de tien jaar geleden vertrokken Stef Kamil Carlens weer van de partij. De chemie tussen Barman en Carlens is nog springlevend. "Het klikt nog altijd", zegt Barman.

De Belgische band dEUS brak in 1994 internationaal door met het album Worst Case Scenario. De groep maakte sindsdien vier albums, maar nam deze steeds in een haast compleet nieuwe bezetting op. Bandleider Barman bezweert dat niemand dEUS ooit met ruzie de rug heeft toegekeerd. "Ik ben bevriend met iedereen die ooit in de band gespeeld heeft. Ik heb weinig klachten over de sfeer in dEUS gehad."

De nieuwe bandleden horen bij het steeds vernieuwende geluid van dEUS, zegt Barman. Veel oud-bandleden blijken zich daardoor nog altijd thuis te voelen bij de groep. "Toen we met Stef een nummer voor Pocket Revolution opnamen, was de sfeer heel relaxed. Stef had vooraf enkele twijfels, maar achteraf was hij heel blij dat hij toch had meegedaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen