Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke en Remco zijn als broer en zus

Shownieuws

Lieke van Lexmond en Remco Bastiaansen voelen zich als broer en zus. Dat vertelt het dansduo uit 'Dancing with the stars' deze week in jeugdblad Hitkrant.

Lieke van Lexmond en Remco Bastiaansen voelen zich als broer en zus. Dat vertelt het dansduo uit 'Dancing with the stars' deze week in jeugdblad Hitkrant. De partners van de 24-jarige soapactrice en de 27-jarige dansprof zijn niet jaloers. "Jeroen mag Remco heel graag", vertelt Lieke. "Jeroen vond het dansen minder heftig dan wat ik bij 'Goede tijden, slechte tijden' meemaak. Daar zoen ik als Charlie soms dagelijks met vreemde mannen."

Het gerucht dat Lieke en Remco ook in het echt een stel zijn, raakt hen niet. "Eigenlijk vind ik het wel een mooi compliment", zegt Remco. "Dat betekent dat de mensen hebben gezien dat er op de dansvloer een chemie tussen ons is en dat is absoluut noodzakelijk. Maar verder moeten we niks van elkaar weten, haha."

Remco en Lieke werden uit 'Dancing with the stars' gestemd, wat leidde tot ophef onder Van Lexmonds fans. Nu geven zij dansshows. Zaterdag wordt de halve finale van het programma uitgezonden op RTL4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen