Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitzending De Vries over JFK goed bekeken

Shownieuws

De uitzending van Peter R. de Vries over de moord op John F. Kennedy is goed bekeken. Met 815.000 kijkers had het programma een marktaandeel van 15 procent.

De uitzending van Peter R. de Vries over de moord op John F. Kennedy is dinsdag goed bekeken. Met 815 duizend kijkers had het programma een marktaandeel van vijftien procent. In de tweeënhalf uur durende uitzending op SBS 6, waar de misdaadverslaggever twee jaar aan heeft gewerkt, sprak hij een man die beweerde de Amerikaanse president in 1963 neergeschoten te hebben.

'Rauw', het nieuwe improvisatieprogramma van Talpa, werd minder goed bekeken. Met 295 duizend kijkers en een marktaandeel van ruim vier procent lijkt de comedy, met onder anderen Georgina Verbaan en Jennifer Hoffman, vooralsnog geen kijkcijferhit te worden.

De eerste aflevering van het programma 'Toppers in concert', ook bij Talpa, werd door 311 duizend mensen bekeken. In het programma zijn Gordon, Gerard Joling en René Froger te zien in de aanloop naar hun concerten eind mei in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen