Kies je favoriete radiostation

Dossiers

MTV krijgt Vlaamse presentator

Shownieuws

De nieuwste MTV-presentator is een Vlaming. Otto Jan Ham doet vanaf juni verslag van het festivalseizoen in binnen- en buitenland en presenteert MTV News.

De nieuwste presentator van MTV in Nederland is een Vlaming. Otto Jan Ham doet vanaf juni verslag van het festivalseizoen in binnen- en buitenland. Ook wordt hij een van de gezichten van MTV News. Dat maakt de Nederlandse tak van de internationale muziekzender woensdag bekend.

De 27-jarige Belg is afkomstig van het radiostation Studio Brussel, waar hij wekelijks een belprogramma presenteerde. Bij de studio wisten ze al dat ze met een talent te maken hadden. "Er komt een tijd dat iedereen over Otto Jan zal spreken met woorden als 'magistraal', 'onweerstaanbaar', 'hilarisch', 'ontroerend' en 'bloedmooi'", meldt de website van het station. "Maar dat zal nog niet direct voor morgen zijn."

De presentator komt in Nederland wonen, waar hij veel familie heeft. Hij gaat onderhuren bij zijn neef in Amersfoort. Op de lange duur wil hij zich in Amsterdam vestigen. Nu woont de Belg nog in Ternat, een gemeente vlakbij Brussel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen