Kies je favoriete radiostation

Dossiers

ONM-script ligt op straat

Shownieuws

Vier pagina's uit een ONM-script zijn in handen gekomen van het roddelblad Party. Volgende week woensdag publiceert het blad het scenario in onverkorte vorm.

Vier pagina's uit een ONM-script zijn in handen gekomen van het roddelblad Party. Volgende week woensdag publiceert het blad het scenario in onverkorte vorm. Dan maakt het tijdschrift ook bekend welke acteur zijn tekst op Schiphol heeft verloren. Het document werd gevonden door Party-redacteur Menno Smit, die iemand wegbracht op het vliegveld. "De papieren lagen op de grond bij een draaideur."

De op de luchthaven gevonden documenten zijn vermoedelijk identiek, zegt woordvoerder Marion van Dam van BNN, de omroep die de soap elke werkdag uitzendt. "Cast en crew zijn op vakantie, dus het is heel goed mogelijk dat een van de acteurs iets is verloren op de luchthaven." Van Dam vindt het jammer dat Party het verhaal van toekomstige afleveringen wil verklappen, maar denkt dat de schade beperkt blijft. "Het is de tekst van één persoon en één verhaallijn gedurende een kleine periode."

Party-redacteur Smit is het niet eens met het verwijt dat hij het kijkgenot van fans verpest. "Op de ONM-website zag ik juist enthousiaste reacties van mensen. Bovendien is niemand verplicht het blad te kopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen