Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrijgezel Geert Hoes bouwt kinderkamer

Shownieuws

Geert Hoes bouwt een kinderkamer voor zijn zoontje Robijn, die hij maar twee keer per maand mag zien. Onlangs liep zijn relatie met vriendin Manuela stuk.

Acteur Geert Hoes bouwt een kinderkamer voor zijn 1-jarige zoontje Robijn, die hij maar twee keer per maand mag zien. Dat vertelt hij woensdag in RTL Boulevard. De 23-jarige ex-soapie is op zoek naar een woning in Hilversum. Onlangs liep zijn relatie met vriendin Manuela stuk. Hoes heeft een omgangsregeling voor Robijn.

Hoes hoopt dat politici die volgens hem verantwoordelijk zijn voor de omgangsregelingen ook eens hun kind wordt afgenomen bij een scheiding. Hij gaat naar eigen zeggen niet zo ver als de actiegroep Fathers4Justice, waarvan de leden verkleed als superhelden actievoeren om hun kinderen te mogen zien. De Britse tak van de groepering werd in januari opgeheven na het bericht dat leden of ex-leden een plan hadden gemaakt om de zoon van premier Tony Blair te ontvoeren. "Die ministers moeten maar eens gaan nadenken over de gevolgen van wat ze doen", vindt Hoes.

Samen met Manuela en Robijn woonde hij in Den Bosch. Sinds bekend is dat de acteur vrijgezel is, krijgt hij opeens allemaal sms'jes van mensen die hij ooit heeft ontmoet, vertelt hij. Hij ontkent het gerucht dat hij homo is.

Hoes was te zien in de serie Costa! Ook was hij dit jaar een van de deelnemers aan het televisieprogramma 'Wie is de mol?'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen