Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antoine viel letterlijk voor Patty Brard

Shownieuws

De toekomstige echtgenoot van Patty Brard was 'ladderzat' tijdens hun eerste ontmoeting. Toen Antoine van de Vijver zich kwam voorstellen, viel hij op de grond.

De toekomstige echtgenoot van Patty Brard was 'ladderzat' tijdens de eerste ontmoeting van de twee. Dat schrijft de 51-jarige Brard deze week in haar column in Weekend.

Patty ontmoette architect Antoine van de Vijver vorig jaar op een feestje op een boot in Amsterdam. "Ladderzat kwam hij zich in een opwelling van spontaniteit aan mij voorstellen, maar hij vergat daarbij dat ik in een hoekje van de sloep zat, waar het bankje net ophield", schrijft de diva. "Met een niet meer te verbergen klap nam hij een meter lager dan het bankje plaats op de grond." Brard lag dubbel van het lachen. Zij gunde Antoine echter een tweede kans en al snel had ze een relatie met de architect.

Op 4 september, precies een jaar na deze ontmoeting, treden Brard en Van de Vijver in het huwelijk. Het is Brards vierde huwelijk, hoewel zij zelf slechts twee eerdere verbintenissen erkent. De Luv'-zangeres was eerder getrouwd met televisiepresentator Ron Brandsteder, platenproducer Carlo Nasi en zanger René Muthert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen