Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mr. T krijgt eigen talkshow

Shownieuws

Mr. T, bekend als B.A. Baracus in 'The A-team', krijgt een eigen talkshow. De acteur reist voor 'I pity the fool' door de VS om mensen advies te geven.

(Novum/AP) - Mr. T, bekend als B.A. Baracus in de tv-serie 'The A-team' uit de jaren tachtig, krijgt een eigen talkshow. De acteur reist voor het programma 'I pity the fool' door de Verenigde Staten om mensen advies te geven bij verschillende soorten problemen. "Mijn show zal geen 'Dr. Phil' zijn", verwijst de acteur naar de populaire talkshow van psycholoog Dr. Phil. "Er zullen geen mensen huilend tot inzicht komen. Ik wil mensen direct advies geven, waar ze wat aan hebben."

In 1982 werd Mr. T, die geboren werd als Lawrence Tureaud, ontdekt door Sylvester Stallone. T was tot dat moment bodyguard van sterren als Michael Jackson en Diana Ross. Hij kreeg een rol als bokser in de derde 'Rocky'-film. Uit die film komt zijn gevleugelde uitspraak 'I pity the fool' ('Ik heb medelijden met hem'). Als zijn personage wordt gevraagd of hij Rocky haat, antwoordt hij: "Ik haat hem niet, ik heb medelijden met hem." De zinsnede werd het visitekaartje van de acteur. Ook in 'The A-team' gebruikte hij de woorden vaak.

De 53-jarige Mr. T stond bekend om zijn kapsel en de vele gouden sieraden om zijn nek. Het kostte hem naar eigen zeggen ruim een uur om al zijn sieraden om te doen. Sinds vorig jaar draagt hij zijn goud niet meer. In een verklaring stelde hij dat zijn kettingen 'een belediging voor god' waren. Sinds enkele jaren is de acteur een overtuigd christen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen