Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw Sopranos-acteurs voor de rechter

Shownieuws

Opnieuw hebben acteurs uit The Sopranos zich voor de rechtbank moeten verantwoorden. John Ventimiglia en Louis Gross worden verdacht van drugsbezit en inbreken.

(Novum/AP) - Opnieuw hebben twee acteurs uit de tv-serie The Sopranos zich voor de rechtbank moeten verantwoorden. John Ventimiglia en Louis Gross werden dinsdag voorgeleid voor respectievelijk drankrijden en drugsbezit, en het plegen van een inbraak. Inmiddels zijn al vijf acteurs van de misdaadserie met justitie in aanraking gekomen.

Ventimiglia speelt in The Sopranos de rol van restauranthouder Artie Bucco. De 42-jarige acteur werd maandag opgepakt nadat agenten hem in een auto over de weg zagen slingeren in de New Yorkse wijk Brooklyn. Omdat Ventimiglia naar drank rook werd hem op het politiebureau een bloedtest afgenomen. Hieruit bleek dat het alcoholpromillage in zijn bloed bijna anderhalf keer te hoog was. Ook bleek hij een zakje cocaïne op zak te hebben.

Gross, die in de in het zesde seizoen van de misdaadserie de rol van Tony Soprano's bodyguard Perry Annunziata speelt, werd deze week opgepakt omdat een vrouw verklaarde dat hij twee weken geleden in haar woning in Queens had ingebroken. De 23-jarige acteur vertelde na zijn vrijlating van niets te weten. "Ik ben onschuldig. Ik ben altijd onschuldig." Ventimiglia en Gross zijn in afwachting van hun proces op vrije voeten gesteld. Ze hoefden geen borg te betalen.

Vincent Pastore, bekend als Sal 'Big' Pussy uit The Sopranos, bekende vorig jaar schuld toen hij werd aangeklaagd voor het mishandelen van zijn vriendin. Zijn Sopranos-collega Lillo Brancato Jr. wordt verdacht voor de moord op een politieagent tijdens een inbraak in The Bronx. Hij zegt onschuldig te zijn. Robert Iler, die de rol van maffiazoon AJ Soprano speelt, kreeg onlangs een voorwaardelijke celstraf van drie jaar voor het mishandelen van twee jongens en het stelen van veertig dollar.

The Sopranos wordt in de Verenigde Staten door de betaalzender HBO op het scherm gebracht. De serie is in eigen land bijzonder populair en kreeg twee jaar geleden een Emmy Award voor de beste dramaserie. In Nederland zendt de Vara de serie over de misdaadfamilie van de depressieve maffiabaas Tony Soprano uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen