Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon: Geer en Goor lijken op De Mounties

Shownieuws

De relatie tussen Gordon en Gerard Joling lijkt op de die René van Vooren en Piet Bambergen, vindt Gordon. "Geer geeft de grap aan en ik kop hem in."

Gordon heeft een relatie met Gerard Joling die lijkt op de chemie die René van Vooren en Piet Bambergen met elkaar hadden. "Geer geeft de grap aan en ik kop hem in", zegt Gordon woensdag in de Volkskrant. Van Vooren en Bambergen vormden in de jaren zestig het komische duo De Mounties.

Talpa zond dinsdagavond de eerste aflevering uit van 'Toppers in concert'. In het programma worden Gordon, Gerard Joling en René Froger gevolgd op weg naar drie concerten eind mei in de Amsterdam Arena. Gordon verklaart in de loop der jaren het dichtst naar Joling te zijn toegegroeid. "René heeft het er af en toe wel moeilijk mee dat Geer en ik zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Bij sommige grappen lacht hij drie minuten later."

De rivaliteit tussen de drie Nederlandse zangers is inmiddels verleden tijd. Het trio hoeft niet meer te bewijzen wie van de drie de beste zanger is, zegt Gordon in de Volkskrant. "We zijn alledrie op een punt aangekomen van: 'We zijn er'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen