Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Post: 'Dancing with the stars' vermoeiend

Shownieuws

'Dancing with the stars' vergt veel van de deelnemers. Dat vertelt acteur Winston Post dinsdag aan Novum Nieuws. "Iedereen zit er nu wel een beetje doorheen."

De deelnemers aan 'Dancing with the stars' zitten er een beetje doorheen. Dat vertelt acteur Winston Post dinsdag aan Novum Nieuws. "Gisteren hadden we een uitje met alle deelnemers. We gingen bowlen en wat eten en toen was iedereen toch een beetje matjes."

Post zegt zich niet te laten ontmoedigen door 'blaren en wat scheurtjes'. "Ik vind het gewoon nog steeds ontzettend leuk om te doen. Dat is natuurlijk ook je belangrijkste drijfveer, anders houd je het niet vol." De acteur, die samen met zijn danspartner Euvgenia de halve finale van de danswedstrijd heeft bereikt, is vastbesloten de finale te halen. "Ik wil winnen."

Na weken van intensief trainen - Winston en Euvgenia doen dat zeven dagen per week - is het contact tussen de danspartners nog prima", vertelt de acteur. "Het klikt goed tussen ons. Ook fysiek, onze lichaamsverhouding klopt. Onze heupen zitten precies op dezelfde hoogte."

Zaterdag wordt de halve finale van 'Dancing with the stars' uitgezonden. Behalve Post zitten presentator Frits Sissing en schaatsster Barbara de Loor nog in de race. Volgens de acteur kan iedereen meedoen voor de overwinning. "Alle paren zijn goed. Je moet ook je avond hebben. De ene keer gaat het beter dan de andere keer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen