Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael na achttien jaar weer in Nederland

Shownieuws

George Michael komt naar Nederland. Op 2 november treedt de zanger op in Ahoy' in Rotterdam. Het is zijn eerste optreden in achttien jaar in Nederland.

George Michael komt naar Nederland. Op donderdag 2 november treedt de zanger in het kader van zijn 25 Live-tournee op in het Rotterdamse Ahoy'. Het is de eerste keer in achttien jaar dat de Britse popzanger een concert geeft in Nederland. De kaartverkoop start zaterdag om 10.00 uur, meldt Mojo Concerts dinsdag. De 25 Live Tour, een verwijzing naar de 25-jarige carrière van de inmiddels 42-jarige Britse popster, gaat op 27 september van start in Madrid.

George Michael startte in 1982 de groep Wham! met zijn jeugdvriend Andrew Ridgeley. Het duo scoorde hits als 'Club Tropicana' en 'Wake me up before you go go'. Van Michaels eerste soloalbum 'Faith' uit 1988 zijn meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. In 1998 kwam de zanger in opspraak toen hij werd gearresteerd nadat hij door een undercoveragent was betrapt op onzedelijk gedrag in een openbaar toilet in Los Angeles. In het nummer 'Outside' maakte hij later toespelingen op dit voorval.

Tijdens de 25 Live Tour komen Michaels grootste hits aan bod, inclusief de klassiekers uit zijn Wham!-periode. De popster was voor het laatst in Nederland te zien in 1988. Hij gaf toen vier uitverkochte concerten in Ahoy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen