Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Remco baalt van 'exit' John De Wolf

Shownieuws

Remco Bastiaansen vind het nog steeds moeilijk dat hij en danspartner Lieke 'Dancing with the stars' moesten verlaten. Dat vertelt hij dinsdag aan De Telegraaf.

Remco Bastiaansen, de danspartner van Lieke van Lexmond in 'Dancing with the stars', baalt ervan dat ook John de Wolf het programma heeft moeten verlaten. Dat zegt de professionele danser in De Telegraaf van dinsdag.

Remco en Lieke werden vorige week door het publiek uit het programma gestemd, terwijl zij als kanshebbers voor de winst werden beschouwd. Zij moesten het afleggen tegen 'houten klaas' John de Wolf en zijn danspartner Roemjana. Nu De Wolf deze week ook is weggestemd door het publiek doet dat bij Remco extra pijn. "Ik had toch wel gedacht dat John dan de finale zou halen. Nu is het extra zuur dat Lieke en ik het veld tegen hem hebben moeten ruimen."

Dat ze uit het programma zijn gestemd, betekent niet dat Remco en Lieke niet langer samen dansen. Ze geven dansshows in het land. "We repeteren evengoed voor de dans waarmee we in de finale hadden willen staan: 'Time of my life', de titelsong van de film Dirty dancing. Hierop maken we een leuke Freestyle dans."

In 'Dancing with the stars' gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in een danswedstrijd. Zij trainen met een professionele danspartner voor de wekelijkse uitzendingen. Een professionele jury beoordeelt de dansparen, maar het is uiteindelijk het publiek dat beslist wie die week het slechts gedanst heeft. Het programma trekt gemiddeld anderhalf miljoen kijkers per aflevering.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen