Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim speelt zichzelf in Kinderen Geen Bezwaar

Shownieuws

Jim Bakkum is zaterdag te zien in de tv-serie Kinderen Geen Bezwaar. De zanger speelt in de comedy van de Vara een rol die hem niet vreemd is: die van zichzelf.

Jim Bakkum is zaterdag te zien in de tv-serie Kinderen Geen Bezwaar. De 18-jarige zanger en acteur speelt in de comedy van de Vara een rol die hem niet vreemd is: die van zichzelf. De aflevering Jim is zaterdag om 19.35 uur te zien op Nederland 3.

Jim verschijnt in de aflevering van Kinderen Geen Bezwaar 's morgens aan de ontbijttafel van Gerard en Maud. Hij blijkt de avond daarvoor na een feestje de trein te hebben gemist en met dochter Julia mee naar huis te zijn gegaan. Jim beleefde veel plezier het spelen in de comedy. "Ik moet zeggen dat ik echt heel nerveus was, maar na een week repeteren voelde het als een familie waarin ik mij bevond. Zo gezellig was het."

Na zijn tweede plaats in de eerste serie van Idols bouwde Jim in de afgelopen drie jaar naast een zangcarrière langzaam een acteerloopbaan op. Momenteel is hij wekelijks te zien in de rol van politieagent Willem Jongbloed in de tv-serie Boks op Talpa. Daarvoor speelde hij onder meer de hoofdrol in de musical Grease en had hij een gastrol in Baantjer. In de tekenfilm Asterix en de Vikingen verzorgt hij de stem van het karakter Hippix.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen