Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aukje van Ginneken koopt huis met nieuwe liefde

Shownieuws

Aukje van Ginneken heeft met nieuwe liefde Sander Jansen een huis gekocht in Breda. De soap-ster zegt tegen Novum Nieuws blij te zijn in Breda terug te keren.

(Novum/Sterrenstek.nl) - Aukje van Ginneken heeft met haar nieuwe liefde Sander Jansen een huis gekocht in Breda. De soap-ster zegt in een interview met Novum Nieuws blij te zijn naar Breda terug te keren. "Ik zit dan weer dicht bij mijn familie."

Aukje verkocht enkele weken geleden haar woning in Haarlem, om met haar nieuwe liefde een nieuw onderkomen te zoeken. Ze vertrouwt op haar relatie bij deze stap. "Ik ben absoluut zeker van het feit dat het helemaal goed zit tussen Sander en mij. Iedere dag word ik gelukkiger. Hij is het helemaal. Ik ben echt tot over mijn oren verliefd."

De actrice heeft het koopcontract van haar nieuwe woning al getekend, maar ze heeft de sleutels nog niet in handen. "Sander en ik moeten nog even geduld hebben. Als alles goed gaat, krijgen we eind volgende maand de sleutel van het huis. Ik kan niet wachten tot het zover is."

Van Ginneken heeft dagelijks met haar vriend een intiem moment, dat ze haar 'tien minuten-moment' heeft genoemd. "Dat betekent dat we elke dag aan elkaar vertellen wat we beleefd hebben." Ze vindt dat je anders weinig van elkaar te weten komt. "Hoeveel stellen zijn er niet die helemaal niet weten wat ze op een dag allemaal beleefd hebben? Je moet gewoon even de tijd ervoor nemen. Zo houden Sander en ik onze relatie goed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen