Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon begrijpt eenzaamheid Beatrix

Shownieuws

Gordon kan zich goed inleven in koningin Beatrix. "Ik hoorde haar laatst zeggen dat het best eenzaam is, dat leven als koningin. Ik weet wat dat is."

Gordon kan zich goed inleven in koningin Beatrix. De volkszanger hoorde de koningin onlangs in een interview zeggen dat ze wel eens eenzaam is en hij begrijpt haar als geen ander. "Ik ben dan wel geen koningin, hoewel ik vaak als queen word nageroepen, ik weet wat die eenzaamheid is", zegt hij op zijn website. "Duizenden mensen om je heen en je toch alleen voelen."

De zanger hoopt dan ook dat de koningin 'een leuke levenspartner vindt om haar laatste jaren mee door te brengen'. Haar echtgenoot, prins Claus, overleed in oktober 2002.

Voor andere leden van de koninklijke familie heeft de volkszanger minder goede woorden over. Vooral de mannelijke leden van het koningshuis moeten het ontgelden. "Van de prinsen moet je het qua uiterlijk niet hebben", vindt hij. "Bernhard jr. ziet eruit als een verstrooide professor en Friso als een zwaar overwerkte kantoorklerk. Over de rest zwijg ik, voordat de RVD ingrijpt. Ik vind alleen Maurits het bekijken waard."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen