Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radiozender start 'Singing with the stars'

Shownieuws

Bekende Nederlanders nemen het vanaf dinsdag op de radio tegen elkaar op in een zangvariant van het televisieprogramma 'Dancing with the stars'.

Bekende Nederlanders nemen het vanaf dinsdag op de radio tegen elkaar op in een zangvariant van het televisieprogramma 'Dancing with the stars'. In het Radio 538-programma van dj Edwin Evers strijden BN'ers die normaal niet zingen in 'Singing with the stars' om de gunst van de luisteraar. Het publiek bepaalt welke BN'er de beste zangkwaliteiten heeft.

Het idee voor 'Singing with the stars' ontstond tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn. Het radioprogramma van Evers werd toen elke ochtend vanuit Italië uitgezonden. De radiomakers kwamen op het idee van het nieuwe programmaonderdeel toen televisiepresentator Wilfred Genee spontaan het podium opklom en een nummer van André Hazes ten gehore bracht.

Genee bijt dinsdag het spits af van 'Singing with the stars'. Het is nog niet bekend wie verder aan het programma deelnemen. De competitie wordt de komende zes weken uitgezonden tijdens het ochtendprogramma 'Evers staat op'.

'Singing with the stars' lift mee op het succes van het televisieprogramma 'Dancing with the stars'. In dit programma gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in een danswedstrijd. Het tweede seizoen van dit programma wordt sinds eind maart uitgezonden door RTL4. Het programma trekt gemiddeld anderhalf miljoen kijkers per aflevering.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen