Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans steunen gewonde Keith Richards

Shownieuws

Fans van Keith Richards hebben zich zondag en maandag verzameld buiten het ziekenhuis waar de gitarist zaterdag werd opgenomen.

Fans steunen gewonde Keith Richards

(Novum/AP) - Fans van Keith Richards hebben zich zondag en maandag verzameld buiten het ziekenhuis in Nieuw-Zeeland, waar de gitarist van de Rolling Stones zaterdag werd opgenomen. Nieuw-Zeelandse en Australische media berichten dat Richards tijdens een vakantie op Fiji een hersenschudding heeft opgelopen bij een val uit een palmboom.

Na een medisch onderzoek ter plaatse werd de 62-jarige rocklegende ter observatie overgevlogen naar Nieuw-Zeeland. Een woordvoerder van de Rolling Stones heeft bevestigd dat de gitarist gewond is geraakt en in een ziekenhuis in Nieuw-Zeeland is opgenomen. Zij wilde niet ingaan op de toestand van Richards.

Het ziet er volgens verschillende media in Nieuw-Zeeland en Australië naar uit dat Richards voorlopig in het ziekenhuis moet blijven. Zijn vrouw Patti zou een tas vol kleren naar het ziekenhuis hebben gebracht. Een bodyguard zou drie gitaren bij de rocker hebben afgeleverd.

Richards vierde samen met zijn vrouw Patti vakantie in Fiji. Zij plakten de vakantie vast aan het optreden van de Rolling Stones in Wellington in Nieuw-Zeeland op 18 april. De Stones zijn bezig met hun wereldtournee 'A Bigger Bang'. Hun volgende concert staat gepland op 27 mei in Barcelona.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen