Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Calista Flockhart na Ally McBeal weer in tv-serie

Shownieuws

Voormalig Ally McBeal-ster Calista Flockhart verschijnt mogelijk in een nieuwe serie, 'Brothers and sisthers'. ABC wil de eerste zes afleveringen uitzenden.

Voormalig Ally McBeal-ster Calista Flockhart verschijnt mogelijk later dit jaar in een nieuwe televisieserie. De actrice gaat de pilot en daarna de eerste zes afleveringen van de nieuwe serie 'Brothers and sisthers' opnemen. Dit meldt entertainmentwebsite TMZ.com. Het is nog onzeker of de serie wordt uitgezonden. Daarvoor moet televisiezender ABC de pilot eerst goedkeuren.

De 41-jarige Flockhart speelt in de serie de rol van een rechtse presentatrice van een talkshow, die na de dood van haar vader wordt gedwongen om met haar broers en zussen het familiebedrijf over te nemen. Een van de andere actrices is Rachel Griffiths, die bekend is geworden met de rol van Brenda Chenowith in het televisiedrama 'Six feet under'.

Zelfs als 'Brothers and sisters' niet op televisie verschijnt, worden Flockhart en de 37-jarige Griffiths er bepaald niet slechter van. Naar verluidt ontvangen de actrices ieder 800 duizend dollar, 650 duizend euro, voor de pilot en de eerste zes afleveringen van de serie.

De laatste afleveringen van de successerie Ally McBeal werden opgenomen in 2002. Sindsdien heeft Calista Flockhart alleen rollen gespeeld in twee relatief onbekende films. In het begin van deze maand kwam de actrice in het nieuws vanwege haar eetstoornis. Ze gaf tegenover een Britse krant toe dat ze eind jaren negentig last had van anorexia. Dit zou komen door de stress die de opnames van Ally McBeal met zich meebrachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen