Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beauty and the the beast' langer in theater

Shownieuws

De musical 'Beauty and the beast' is wegens 'overweldigend succes' drieënhalve maand langer in Nederland te zien. Dat is tot het einde van het jaar.

De musical 'Beauty and the beast' is wegens 'overweldigend succes' drieënhalve maand langer in Nederland te zien. Daarmee staat de voorstelling nog tot het einde van het jaar in de theaters. Dat meldt productiemaatschappij Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag. Sinds de eerste voorstelling in september hebben meer dan 350 duizend mensen de musical bezocht.

Hoofdrolspeelster Chantal Janzen ziet de verlening van de speelperiode wel zitten. "We hebben maandenlang door heel Nederland gereisd. Dat was een fantastische periode. Ik ben heel blij dat deze periode nog lang niet is afgelopen."De productie draait in schouwburgen in Rotterdam, Hoorn, Den Bosch, Groningen, Breda en Scheveningen.

Niet in alle theaters speelt dezelfde cast. In het Fortis Circustheater in Scheveningen blijft de gehele cast te zien, met uitzondering van Mariska van Kolck en Ben Cramer.

'Beauty and the beast' werd maandag vier keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award, onder meer voor de hoofdrolspelers Chantal Janzen en Carlo Boszhard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen