Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ice age 2' populairder dan 'Scary movie 4'

Shownieuws

'Ice age: the meltdown' heeft deze week meer kijkers naar de bioscoop getrokken dan 'Scary movie 4'. In de VS was 'Scary movie 4' de grote publiekstrekker.

'Ice age: the meltdown' heeft de afgelopen week meer kijkers naar de bioscoop getrokken dan 'Scary movie 4'. Dat blijkt uit cijfers die de Dutch Film Distributors' Association dinsdag bekend heeft gemaakt. In de Verenigde Staten was 'Scary movie 4' tijdens de paasdagen de grote publiekstrekker in de bioscoop.

In Nederland is 'Ice age 2' voor de derde achtereenvolgende week de best bezochte film in de bioscoop. De animatiefilm bracht de afgelopen week iets meer dan 750 duizend euro in het laatje. 'Scary movie 4' ging vorige week in Nederland in première en haalde 556 duizend euro op. De opbrengst van 'Inside man', de nummer drie op de lijst, steekt met bijna 162 duizend euro schil af tegen de cijfers van 'Ice age 2' en 'Scary movie 4'.

'Firewall', de nieuwe film van Harrison Ford, staat op de achtste plaats van best bezochte bioscoopfilms in Nederland. De film haalde 86 duizend euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen