Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Arctic Monkeys geweigerd bij club

Shownieuws

Alex Turner, de 20-jarige zanger van de Arctic Monkeys, is geweigerd bij een club toen hij voor minderjarig werd gehouden. Hij kon geen identiteitsbewijs tonen.

Alex Turner, zanger van de Arctic Monkeys, is geweigerd bij een club in zijn woonplaats Sheffield omdat de uitsmijter niet geloofde dat hij ouder is dan 18. De 20-jarige zanger had geen identiteitsbewijs bij zich om het tegendeel te bewijzen en kwam de club niet binnen. Dat meldt de Britse website van het tijdschrift People zondag.

Een bron vertelde People dat de zanger van de Britse rockgroep niet herkend werd bij de club. "Alex is een van de bekendste popartiesten van dit moment maar hij moest gewoon in de rij staan. De uitsmijter hield hem tegen toen hij naar binnen wilde en vroeg hoe oud hij was. Toen hem vervolgens naar zijn identiteitsbewijs werd gevraagd zei Alex dat hij die niet nodig had omdat hij de leadzanger van de Arctic Monkeys is." De uitsmijter was niet gevoelig voor deze informatie en stuurde Turner weg.

Volgens de geruchten zou Alex Turner vorige maand bijna de sluiting van een club in Texas op zijn geweten hebben. De zanger trad daar op met een biertje in zijn hand, terwijl het in de Verenigde Staten verboden is om te drinken als je jonger bent dan 21 jaar.

De debuutsingle 'I bet you look good on the dancefloor' van de Arctic Monkeys kwam vorig jaar binnen op de eerste plaats in de UK Singles Chart. Hun debuutalbum 'Whatever people say I am, that's what I'm not' kwam uit in januari en is nu al het best verkopende debuutalbum ooit in Groot-Brittannië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen