Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Sarandon is bang na bedreigingen

Shownieuws

Susan Sarandon is bang nadat ze een reeks bedreigingen heeft ontvangen. De 59-jarige actrice staat bekend als een tegenstander van de oorlog in Irak.

Actrice Susan Sarandon is bang nadat ze een reeks bedreigingen heeft ontvangen. Dat meldt de website Contactmusic zondag. De actrice staat bekend als een tegenstander van de oorlog in Irak.

Sarandon heeft zich altijd fel uitgesproken tegen de Amerikaanse inval in Irak. Ze heeft president Bush onverantwoordelijk genoemd, omdat hij de aanslagen van 11 september 2001 zou gebruiken om het ingrijpen goed te praten.

De actrice is geschrokken van de reacties op haar politieke ideeën. "Ik denk niet dat er echt mensen zullen zijn die me hierom vermoorden. Maar er zijn bijvoorbeeld mensen die op de radio hebben gezegd dat ze graag zouden zien dat ik in elkaar geslagen word. Dat is eng."

De 59-jarige actrice is op dit moment in bespreking over de verfilming van het verhaal van Cindy Sheehan. Sheehan, wier zoon is omgekomen in Irak, trok vorig jaar internationale aandacht met een maandenlange protestactie bij de ranch van president Bush in Texas.

Sarandon is al jaren politiek actief. Ze staat bekend om haar verzet tegen de doodstraf. Ze won in 1996 een Oscar voor haar vertolking van de activiste Helen Prejean in de verfilming van het boek Dead Man Walking.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen