Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geslaagde voorzorgsoperatie voor Keith Richards

Shownieuws

Keith Richards heeft maandag met een succes een hersenoperatie ondergaan. Artsen verwijderden tijdens de ingreep lichte druk op de hersenen van de gitarist.

Keith Richards heeft maandag met succes een hersenoperatie ondergaan. Dat meldt een woordvoerder van The Rolling Stones aan de Engelse omroep BBC. Artsen verwijderden tijdens een kleine ingreep de druk op de hersenen van de gitarist. Richards klaagde over hoofdpijn nadat hij 1,5 week geleden uit een palmboom in Fiji was gevallen.

Na het ongeval werd de 62-jarige Richards naar Nieuw-Zeeland gevlogen. Het management van de band verklaarde vrijdag dat de muzikant geen hersenoperatie hoefde te ondergaan. Zondag besloten artsen na klachten van Richards uit voorzorg toch tot de ingreep over te gaan. Hij herstelt bij zijn familie van de operatie.

Eind deze maand beginnen The Rolling Stones in Barcelona aan het Europese deel van hun wereldtournee 'A bigger bang'. De afgelopen maanden was de band al te zien in Japan, China, Australië en Nieuw-Zeeland. Op 30 juli en 1 augustus staan de Stones in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen