Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson wil niet overhaast trouwen

Shownieuws

Zangeres Ashlee Simpson (21) wil niet te snel trouwen. Ze heeft bij haar zus gezien hoe het niet moet. De 25-jarige Jessica Simpson scheidde na drie jaar.

(Novum/AP) - Ashlee Simpson wil niet te snel trouwen. Dat vertelt de 21-jarige popster aan het Amerikaanse tijdschrift Teen People. De zangeres zegt bij haar zus, Jessica Simpson, te hebben gezien hoe het niet moet. "Ik heb haar door een heel moeilijke periode zien gaan." De 25-jarige Jessica is in december gescheiden van Nick Lachey na een huwelijk van drie jaar. Het stel liet hun leven vastleggen in het reality-programma 'Newly weds'.

Ashlee is 'heel erg verliefd' op bandlid en vriendje Braxton Oliat, zegt ze, maar trouwen vindt de zangeres voor later' "Als je in de 20 bent, ben je nog volop aan het ontwikkelen. Ik denk dat ik pas klaar ben om te trouwen als ik eind 20, begin 30 ben."

De 21-jarige zangeres maakte de albums 'Autobiography' en 'I am me'. Ze speelde verder in films als 'The hot chick' en 'Undiscovered'. Binnenkort hoopt Ashlee in een 'echt goede film' te spelen, 'in de stijl van Quentin Tarantino'. Ze is bezig met het lezen van verschillende scripts.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen