Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Foxx lekt huwelijksplannen Eva Longoria

Shownieuws

'Desperate housewives'-ster Eva Longoria en NBA-basketballer Tony Parker gaan trouwen. Dat zegt acteur Jamie Foxx, die goed bevriend is met het stel.

'Desperate housewives'-ster Eva Longoria en NBA-basketballer Tony Parker gaan trouwen. Dat beweert de Amerikaanse acteur Jamie Foxx. De Oscarwinnaar liet zich maandag in de talkshow van Ellen DeGeneres ontvallen dat het niet lang duurt voor het koppel in het huwelijksbootje stapt. "Binnenkort is Parker meer dan alleen Eva's vriendje, dan is hij haar man."

Longoria en Parker hebben hun huwelijksplannen nog niet officieel bekendgemaakt. Het stel is goed bevriend met Foxx. De 31-jarige Eva wordt regelmatig met Foxx gespot in het uitgaansleven en met Parker heeft de acteur onlangs een single opgenomen. "We zijn goede vrienden", bevestigde de 38-jarige Foxx. "We hebben zelfs een liedje samen. Tony rapt in het Frans. Ik weet niet precies wat hij zingt, maar het klinkt erg sexy." De 24-jarige Parker groeide op in Frankrijk en heeft een Nederlandse moeder.

Foxx stond vorig jaar hoog in de hitlijsten met 'Golddigger', een duet met Kanye West. Zijn tweede album, 'Unpredictable', haalde in de VS de eerste positie in de album top-100. Voor de titelrol in 'Ray' won hij een Oscar.

Longoria zei vorig jaar nog voorlopig niet te willen trouwen. Op 26-jarige leeftijd gaf ze haar jawoord aan soapacteur Tyler Christopher. Hun huwelijk hield drie jaar stand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen