Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vroeg opstaan is droom voor Kijk in de Vegte

Shownieuws

Jeroen Kijk in de Vegte heeft er absoluut geen problemen mee om vroeg op te staan. Dinsdag is de diskjockey begonnen met zijn ochtendprogramma bij Caz!

Jeroen Kijk in de Vegte heeft er absoluut geen problemen mee om vroeg op te staan. Dinsdag is de diskjockey begonnen met zijn ochtendprogramma bij het nieuwe radiostation Caz! Het opstaan voor dag en dauw vindt hij geen bezwaar, zegt hij dinsdag in De Telegraaf. "Ik vind het een droombaan: zonder files naar je werk."

Het nieuwe radiostation is de opvolger van Yorin FM. Tussen 06.00 uur en 09.00 uur presenteert Kijk in de Vegte op de zender 'Môge Jeroen'. De dj heeft de oplossing voor zijn slaaptekort voor de start van zijn programma al gevonden. "Als je tussen de middag siësta houdt, is het prima te doen."

Kijk in de Vegte werd bekend als medepresentator van het 3FM-programma 'Ruuddewild.nl'. Het afgelopen jaar was hij co-host van het programma 'Stenders vroeg op'. Hij kijkt vol verwachting uit naar zijn eigen show. "Ik maak me geen zorgen over de invulling. Daar is goed over nagedacht. Ik loop al een tijdje mee bij de radio en vind het erg leuk dat ik nu mijn eigen ideeën kan uitvoeren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen