Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim droomt van eigen televisieshow

Shownieuws

Jim Bakkum heeft de ambitie om in de toekomst een eigen televisieshow te presenteren. "Vooral een grote show zie ik wel zitten. Presenteren lijkt me heel leuk."

Jim Bakkum heeft de ambitie om een eigen televisieshow te presenteren. De voormalige Idol vindt zichzelf nu nog iets te jong, maar over een paar jaar zou hij graag een eigen programma hebben. "Vooral een grote show zie ik wel zitten, de Staatsloterijshow bijvoorbeeld. Presenteren lijkt me echt heel leuk", zegt Jim tegen Novum Nieuws.

De 18-jarige Jim was maandag bij de voorpremière van de animatiefilm 'Asterix en de Vikingen', in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. De zanger en acteur neemt in de film de stem van het karakter Hippix voor zijn rekening. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de titelsong, 'Dapper en sterk'. De clip van dit nummer is sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen te zien als onderdeel van de trailer voor 'Asterix en de Vikingen'.

Jim hoopt dat mensen hem niet in een hokje stoppen, maar hem gewoon zien als artiest. "Sommige mensen zien me misschien als zanger, anderen als acteur. Maar ik heb het liefst dat de wereld mij gewoon ziet als Jim." Ondanks zijn bekendheid vindt Jim niet dat hij bijzonder is. "Jim heeft ook zijn sombere dagen en zijn blije dagen, net als ieder ander mens. Ik ben niet anders dan iemand anders."

Op dit moment is Jim bij Talpa elke zondagavond te zien als de jonge agent Willem Jongbloed in de politieserie Boks. Daarnaast werkt hij aan een nieuw Nederlandstalig album, waarvan 'Dapper en sterk' de eerste single is. Wanneer de cd uitkomt is nog niet bekend. Vorig jaar won Jim de eerste editie van het televisieprogramma 'Dancing with the stars'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen