Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Blunt dumpt vriendin

Shownieuws

James Blunt heeft zijn vriendin Camilla Boler gedumpt. Dit vertelde zij aan The Sunday Mirror. Boler zou de inspiratiebron zijn geweest voor 'You're beautiful'.

De Britse zanger James Blunt heeft begin april zijn vriendin Camilla Boler gedumpt. Dit vertelde de 24-jarige Boler aan de Britse krant The Sunday Mirror. De relatie tussen Blunt en Camilla Boler heeft twee jaar geduurd. Zij zou de inspiratiebron zijn geweest voor zijn hit 'You're beautiful'.

Als reden voor de breuk gaf de zanger de hoge werkdruk waarmee hij kampt, vertelde Boler. Maar in de Britse roddelpers circuleren berichten dat Blunt een affaire heeft met de Britse actrice Tara Palmer-Tomkinson. De ex-vriendin van de 29-jarige zanger is nu in Zuid-Spanje om haar liefdesverdriet te verwerken. "Ik ben hier in Spanje om te proberen weer een enigszins normaal leven te krijgen."

James Blunt verwierf grote bekendheid met zijn debuutalbum 'Back to Bedlam' uit 2004. Het album scoorde bijzonder goed in Europa en bereikte vorige maand ook in de Verenigde Staten de top van de hitlijsten. In februari sleepte de zanger tijdens de jaarlijkse Brit Awards de prijzen voor beste zanger en beste pop-act in de wacht.

De zanger heeft zelf nog niets gezegd over zijn relatiebreuk en zijn vermeende affaire met de 34-jarige Tara Palmer-Tomkinson. Volgens vrienden van Blunt was hij zijn relatie ontgroeid en voelde hij zich 'opgesloten'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen