Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Kaiser Chiefs verwijderd uit club na rel

Shownieuws

Zanger Ricky Wilson van Kaiser Chiefs is vrijdagnacht uit een discotheek in Leeds gegooid nadat hij ruzie kreeg met een portier. Dit meldt tijdschrift People.

Zanger Ricky Wilson van Kaiser Chiefs is vrijdagnacht uit een discotheek in Leeds gegooid nadat hij ruzie kreeg met een portier. Dit meldt de website van het Britse tijdschrift People. Wilson zou de uitsmijter een duw hebben gegeven.

De 27-jarige voorman van Kaiser Chiefs was volgens een ooggetuige in gesprek met een blonde vrouw in de club Gatecrasher in Leeds, de thuisbasis van de band. De vrouw kreeg een woordenwisseling met een uitsmijter, waarna Wilson tussenbeide kwam. Nadat de zanger de portier duwde is hij samen met de vrouw via een branduitgang op straat gezet.

In juni is Kaiser Chiefs een van de grote attracties op Pinkpop in het Limburgse Landgraaf. In februari was de band nog de grote winnaar bij de jaarlijkse Brit Awards. Kaiser Chiefs won de prijs voor beste Britse groep, beste live-act en beste rockgroep van het afgelopen jaar. De band bracht vorig jaar het debuutalbum 'Employment' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen