Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling trouwt voor tweede keer

Shownieuws

Tori Spelling and Dean McDermott zijn getrouwd op een tropisch eiland in Fiji. Spellings huwelijk met acteur Charlie Shanian is vorige maand ontbonden.

De Amerikaanse filmsterren Tori Spelling and Dean McDermott hebben elkaar zondag eeuwige trouw beloofd op een tropisch eiland in Fiji. Dat meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift People zondag. Vorige maand is het huwelijk van Spelling met acteur Charlie Shanian officieel ontbonden.

Bij de huwelijksvoltrekking waren geen gasten uitgenodigd. Alleen de bruid en bruidegom waren aanwezig, beiden in het wit en op blote voeten. "We wilden geen dag langer wachten met trouwen", zegt de 32-jarige actrice tegen People. Ook McDermott heeft nooit eerder zo veel behoefte aan het huwelijk gehad, zegt hij. "Het gevoel is overweldigend. We zijn maatjes."

Spelling ontmoette de 39-jarige acteur vorig jaar tijdens de opnamen van de televisiefilm 'Mind over murder'. Beiden waren destijds getrouwd met een ander.

Tori is de dochter van de beroemde televisieproducent Aaron Spelling. Ze speelde tien jaar lang de rol van Donna Martin in de televisieserie Beverly Hills 90210. McDermott speelde in verschillende, doorgaans vrij onbekende, films en televisieseries.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen