Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dansdiva's niet bang voor Luv'-achtige taferelen

Shownieuws

De Diva's of Dance hebben nooit ruzie. "Wij zijn niet begonnen als groep en hebben dus geen Luv'-geschiedenis", zegt groepslid Linda Estelle tegen Novum Nieuws.

Fans van de Diva's of Dance hoeven niet bang te zijn voor Luv'-achtige taferelen. De zingende dames hebben geen ruzie of onderlinge irritaties, zegt groepslid Linda Estelle tegen Novum Nieuws. "Wij zijn niet begonnen als groep en hebben dus geen Luv'-geschiedenis. Bij ons zou dat nooit gebeuren."

Het Diva's of Dance-trio bestaat uit de gezichten van beroemde danceformaties uit de jaren negentig. Anita Doth zong bij 2 Unlimited, Estelle was het gezicht van T-Spoon en Des'Ray was zangeres van 2 Brothers on the 4th Floor. Ze scoorden in Nederland gezamenlijk meer dan 45 hits, zoals 'No limit' en 'Sex on the beach'. Manager Conrad Stockmann bracht hen vier jaar geleden bij elkaar.

De drie vrouwen openden zaterdag hun eigen club in Kampen. Onder luid gejuich van de aanwezige gasten ontvingen de diva's daar het eerste exemplaar van hun debuutsingle 'Falling into the groove'. Daarna brachten ze het lied ten gehore.

De eigenaar van het partycentrum in Kampen vroeg de zangeressen hun naam aan een club te verbinden. "Dat leek ons hartstikke leuk", verklaart Des'Ray. "We gaan zelf vast wel eens biertjes tappen. Verder doen we het entertainment en bemoeien we ons met de meiden achter de bar. Die gaan dansen en zingen", voegt Anita daaraan toe.

Het is geen probleem dat de Diva's of Dance Club in het verre Kampen ligt, denkt het zangtrio. Het is ook niet nodig om elke avond bussen met 'hippe' Amsterdammers aan te laten rijden. "Weet je wat voor mooie mensen er in Kampen rondlopen?", zegt des'Ray. "Dat is helemaal geen probleem."

Met hun groep willen de Diva's of Dance de dansmuziek uit de jaren negentig terugbrengen. "Toen had de dancemuziek veel meer een gezicht, dat is helemaal weg", meent Anita. "Wij willen dat gezicht eraan teruggeven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen