Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vanessa Williams in 'Musicals in Ahoy'

Shownieuws

Vanessa Williams zal half mei optreden in 'Musicals in Ahoy'. Williams zingt eigen werk en doet duetten met Stanley Burleson, Anita Meyer en Nurlaila Karim.

De Amerikaanse superster Vanessa Williams is een van de artiesten die half mei optreden in de show 'Musicals in Ahoy'. Williams brengt eigen werk en zingt duetten met Stanley Burleson, Anita Meyer en Nurlaila Karim. "Ik doe aan heel veel nummers mee", vertelt de 44-jarige musicalster in De Telegraaf.

Williams was in 1984 de eerste zwarte Miss America. Daarna werd ze een bekend actrice en een succesvolle zangeres. Ze scoorde een hit met 'Save the best for the last' en won verschillende Grammy's.

De zangeres zegt zich te verheugen op haar optredens in Ahoy'. Volgens haar wordt op Broadway vaak over Nederland gepraat. "Wat bij jullie gebeurt, komt namelijk nergens anders ter wereld voor. Jullie hebben zestien miljoen inwoners en jaarlijks gaan er twee miljoen naar een musical. Dat is een ongelooflijk percentage. Het komt doordat jullie kwaliteit ongekend is", zegt Williams in de krant.

'Musicals in Ahoy' staat dit jaar in het teken van musicals over de hele wereld. De derde editie van het musicalspektakel heeft als thema 'Een droomvlucht door de musicalwereld'. Voor de shows wordt gebruik gemaakt van oude en nieuwe musicals, waarvan sommige nog nooit in Nederland zijn opgevoerd. De voorstellingen worden gespeeld van 17 tot en met 24 mei.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen