Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Simpsons' blijft langste serie

Shownieuws

'The Simpsons' wordt niet snel ingehaald als langstlopende serie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Er worden nog zeker twee seizoenen gemaakt.

'The Simpsons' wordt niet snel ingehaald als langstlopende serie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. De gele tekenfilmfiguurtjes zijn nog zeker twee seizoenen te zien op de Amerikaanse tv. Dat meldt de Britse omroep BBC maandag. Het programma van Matt Groening is toe aan zijn achttiende seizoen en haalt nu zeker de vierhonderd afleveringen.

Amerikanen weten meer over het getekende gezin dan van hun eigen grondrechten, bleek begin deze maand uit onderzoek onder duizend willekeurige volwassen Amerikanen. Een op de vier Amerikanen kent een van de vijf rechten uit het eerste amendement, dat onder meer de vrijheid van meningsuiting veiligstelt. Meer dan de helft van de ondervraagden wist minstens twee gezinsleden van de Simpsons te noemen.

In Nederland zendt Veronica wekelijks herhalingen uit van eerdere seizoenen. De zender weet nog niet wanneer de nieuwe afleveringen worden vertoond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen