Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen laat zijn gebit verbouwen

Shownieuws

Giel Beelen heeft zijn gebit laten renoveren. Wel is de diskjockey blij dat zijn tanden de 'gelige kleur en rafeltjes aan de onderkant' hebben behouden.

Giel Beelen heeft zijn gebit laten renoveren. Het moest er echter niet te 'bling bling' komen uit te zien, vertelt de 28-jarige diskjockey in een vraaggesprek met het damesblad Viva. Beelen is blij dat zijn tanden de 'gelige kleur en rafeltjes aan de onderkant' hebben behouden. De tanden waren volgens de radiomaker van 3FM weggerot door het drinken van veel cola.

Verder vertelt Beelen dat hij vroeger werd aangezien voor homoseksueel. "Roze was mijn lievelingskleur en ik zat van mijn zevende tot mijn vijftiende op ballet." Beelen dacht zelf ook dat hij homo was. "Ik dacht: dat zal nog wel komen, dat ik niet meer een warm gevoel van meisjes zou krijgen. Ik ging ook proberen aan jongens te denken als ik het met mezelf aan het doen was, maar ik kreeg daar toch niet die vlindertjes van."

De shockjock werd in 2001 ontslagen bij de Vara vanwege een grap. Hij had kort na de aanslagen op de Twin Towers in Amerika en de opschudding over poederbrieven een oproep gedaan brieven met meel naar de KRO te sturen. Bij die omroep was hij kort daarvoor aan de kant gezet. Ondertussen werkt hij weer voor de Vara.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen