Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Donald Trump (59) voor vijfde keer vader

Shownieuws

De derde vrouw van vastgoedmagnaat en miljardair Donald Trump is maandag bevallen van een zoontje. De jongen is het vijfde kind van de 59-jarige Trump.

(Novum/AP) - De derde vrouw van de Amerikaanse vastgoedmagnaat en miljardair Donald Trump is maandag bevallen van een zoontje. De jongen is het vijfde kind van de 59-jarige Trump. Hij zei zich kort na de geboorte van zijn zoon al jonger te voelen. Het kind krijgt de naam Barron William Trump.

Barron William is het eerste kind van de 35-jarige Melania Knauss Trump. De eerste vrouw van Donald, Ivana, is de moeder van Donald Jr., Ivanka en Eric, die allen hun tienerjeugd zijn ontgroeid. Basisscholiere Tiffany is de dochter van de tweede vrouw van Donald, Marla Maples.

Knauss Trump is een van oorsprong Sloveens fotomodel en actrice. Ze sierde meermaals de covers van modebladen als Vogue en GQ. In januari trouwde ze met de Amerikaanse miljardair. Het is niet bekend of dat gebeurde onder huwelijkse voorwaarden.

De twee eerdere huwelijken van Trump hebben hem bij de scheiding het een en ander gekost. Zijn eerste huwelijk met Ivana Zelnicek duurde dertien jaar. De scheiding leverde zeker 7,5 miljoen dollar op voor Ivana, plus een landhuis met 45 kamers, een appartement in Trump Plaza in New York, 270 duizend euro per jaar onderhoudsgeld en nog eens 230 duizend euro per jaar alimentatie voor de kinderen.

Zijn tweede vrouw, actrice Maria Maples, was zes jaar getrouwd met de vastgoedmagnaat. Zij hield aan haar huwelijk met Trump behalve een kind 1,5 miljoen dollar plus alimentatie over. Saillant detail is dat Trump hun scheiding een paar weken voor hun zevende trouwdag aanvroeg. In hun huwelijkse voorwaarden was opgenomen dat Maples na die datum miljoenen extra had kunnen claimen.

Donald Trump is momenteel vooral bekend van het televisieprogramma 'The apprentice', waarin jonge ondernemers strijden om een baan in het zakenimperium van de miljardair. De winnaar krijgt behalve de baan een jaarsalaris met zes nullen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen